Monday, September 5, 2011

NEW START

Vet inte varför men vill försöka ge det här bloggandet en ny chans! Är ju bra på att vara motiverad i ca. 2 dagar och sen tröttna på det jag sysslat med, men what can ya do.

Livet har blivit ganska annorlunda sen jag bloggade senast. Har blivit inskriven på en modellagentur vid namn Fashion Model Agency som ligger i Rödberga, och blir officiellt en professionell modell! Super excited, även om kursen för tillfället är ganska fysiskt krävande, men totally worth it!
Går även i en acting school på samma ställe, som utbildar mig till musikteater och skådespel, det är även roligare! Skådespelande, dans och sång i ett och samma paket, life couldn't be better! Kommer gå på detta ställe i minst ett år och sedan kolla vart livet tar mig!

Och till en liten uppdatering om dagens happenings. Tog en tur till stallet med Blanca för att rida en stund. Dunderpigg häst men alltid like rolig och underbar! Kommer säkert att kännas i musklerna imorgon att man ridit en pigg häst. ;)

Ikväll ut med Bono, kompisens labrador, för en liten joggingtur i centralparken. Hoppas vädret hålls lika vackert hela kvällen!


Bild från modellagenturens kontor förra veckan. Livet är inte så illa när man får gå i högklackade for a living! :D

No comments:

Post a Comment